понеділок, 24 грудня 2018 р.

Шановні читачі цієї публікації, прошу Вашої УВАГИ!

Закінчуючи проведення підвищення кваліфікації учителів, від педагогічних працівників поступила пропозиція організовувати подібні зустрічі для обговорення життєвоважливих питань. Я над цим думала, тому що теж розумію для чого це потрібно.
Пропоную такий варіант задоволення цієї природньої необхідності.
Я написала психологічний нарис за своїм авторством, в якому показую глибину пошуку відповіді на питання, яке цікавить мене на даному етапі мого життя, аж до пошуку джерела, яке вже не потребує відповіді. Тобто, це зразок, куди ми будемо «занурюватися», розглядаючи питання, які цікавитимуть Вас. Прочитавши цей нарис, Ви маєте можливість уже написати власні питання для розгляду та спільного пошуку відповідей.
Щоб розглядати подібні питання, потрібні відповідні умови. Найкращий вихід – шляхом організації підприємницької діяльності, який дозволить без перешкод та в узаконеному порядку час від часу (приблизно один раз на тиждень, у вихідний день) зустрічатися для обговорення питань життєвоважливих для Вас. Відповідно, це будуть платні (в межах допустимої норми) зустрічі. Тому, мета цієї публікації - провести діагностику, щоб вирішити чи варто розпочинати таку підприємницьку діяльність.
Якщо Вас ця інформація зацікавила, ставте, будь ласка, «+» чи напишіть питання для розгляду, в коментарях під цією публікацією або на мою електронну адресу: rubins_@ukr.net



Дякую!
 З повагою та шаною до Вас
 Марина Рубінс

Немає коментарів:

Дописати коментар